avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... urmarit de o firma de asigurari!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

urmarit de o firma de asigurari!

buna ziua!
acum 5 ani conduceam un autovehicul,care nu avea asigurare obligatorie!
am lovit un alt autovehicul ,care in urma accidentului a fost declarat cu dauna totala!
respectivul autovehicul era asigurat casco,la firma [EDITAT],drept urmare persoana care se afla la volanul acelei masisini si-a recuperat masina prin casco!
mai departe,firma [EDITAT] a cautat sa-si recupereze paguba de la mine,prin judecata!
in urma procesului s-a decis ca eu sa despagubesc respectiva firma cu o suma!Foarte mare!
am consultat un avocat si acesta m-a sfatuit ca daca nu doresc sa platesc,sa astept o perioada de "minim" 3 ani,"maxim" 5 ani si plata se va prescrie,perioada in care eu voi fi monitorizat si nu trebuie sa am nimic pe numele meu...!
perioada aceasta a expirat in decembrie 2011!
INTREBARi:
-cum pot sa aflu daca mai sunt urmarit de firma respectiva?!?!
-mai este valabil ceea ce mi s-a spus,avand in vedere ca sentinta s-a dat acum 3 ani?!?!
-ce inseamna mai detaliat "nimic pe numele meu"! in mare stiu de propietati si carte de munca,dar am inteles ca nici sa ma casatoresc nu am voie!

as dori,va rog,un raspuns cat mai exact!
va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristimus , utilizator 19:43, 15 Ianuarie 2011
ai dreptate,am gresit eu!
decembrie 2010!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala ADELA STROE ADELA STROE am facut un accident cu masina, eu nu aveam asigurare cel lovit de mine avea casco, a fost despagubit, iar casco s-a intors impotriva mea. m-a dat in judecata ... (vezi toată discuția)
Plecat din tara, datorie la banca madalinav madalinav Buna ziua, am plecat din tara pe o perioada nedeterminata , am 2 contracte de credit insumand 25.000 de Ron in Romania si ma aflu in imposibilitatea de a ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie banca supervisor6679 supervisor6679 buna ziua in 10-2008 am facut un credit auto in valoare de 13120 e cu garantia pe auto cumparat. In mod normal trebuia sa duc bancii cartea de identitate a ... (vezi toată discuția)