avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... JANDARMII POT DA AMENDA LA UN MAGAZIN PT PRETURI ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

JANDARMII POT DA AMENDA LA UN MAGAZIN PT PRETURI NEAFISATE

Buna ziua, am si eu urmatroarea problema...a venit un jandarm la mine la magazin si probabil neplacandu-i fata mea... a inceput sa ma ameninte ca imi da amenda datorita faptului ca nu am preturile afisate...Poate face acest lucru ?
Va rog urgent un raspuns si multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: george141414 , utilizator 17:02, 11 Martie 2011
Pentru asa ceva va paote da amenda OPC-ul nu Jandarmeria.
Daca recunoasteti asa direct ca preturile erau neafistate,chiar daca ii placea sau nu de fata dvs,amenda este corecta.
conform legii 12/1990rep puteti fi sanctionat si de catre jandarmi pt neafisarea preturilor la raft
da-ti mai multe detalii despre legea 12/1990 este valabil si ptr. mag.engross=D>
dupa cum stiu eu preturile la mag.engross nu sunt fixe=D>
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
zamolxevaleriu, utilizator
De ce nu afisezi preturile? Nu ar trebui sa raspunda nimeni la astfel de intrebari. Tu incerci sa pacalesti cumparatorii, nu sa iti rezolvi problemele juridice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune sau dosar cercetare penala pentru neafisare preturi la chiosc alimentar. Doru Radu Doru Radu Am un chiosc alimentar, statut PFA. In urma cu 3 luni, 3 agenti ai politiei locale au fost in control la chioscul alimentar pe care-l detin. Pentru ca au gasit ... (vezi toată discuția)
Reclamatie opc garagas43 garagas43 Imi cer scuze si va rog un sfat… Fiica mea are un magazin profil petshop.Intr-o zi fiind plecata dupa marfa am ramas eu asteptand.A venit o d-na care ... (vezi toată discuția)
Interdictie de intrare in supermarket terrorblade terrorblade Buna ziua oameni buni va deranjez cu o problema care ma deranjeaza: Acum o luna am fost sa cumpar o cutie de icre de la Profi, pretul afisat era mai mic ca ... (vezi toată discuția)