Am un fiu de 4 ani pe care tatal l-a parasit pentru o alta femeie de cand copilul avea varsta de 10 luni , desi initial si-a dorit foarte tare acest copil. Copilul sufera foarte mult din cauza lipsei tatalui. Imi este teama ca acest lucru sa nu afecteze dezvoltarea psihica armonioasa a copilului. Pot solicita instantei sa oblige tatal sa aibe relatie parinteasca cu copilul?
Va multumesc anticipat pentru orice sfat.
adriana2011 a scris: Am un fiu de 4 ani pe care tatal l-a parasit pentru o alta femeie de cand copilul avea varsta de 10 luni , desi initial si-a dorit foarte tare acest copil.
Pentru exactitate: barbatul acela nu si-a parasit copilul pentru alta femeie, v-a parasit pe dv.
A existat un proces de incredintare minor? Probabil ca da…
A dorit tatal sa i se incredinteze copilul?
Programul de vizita stabilit ii permite sa fie in compania copilului fara sa fie si in compania dv?
Sunt mai multe chestiuni “la mijloc”. E mai mult decat probabil ca doreste sa petreaca timp alaturi de copil, dar in perfecta dv absenta. Ati fi de acord cu acest aspect?
Neglijenta copil?
lucasica
Baietelul meu de 4 ani atunci cand este dus la tatal lui care are drept de vizita, ( tatal domiciliaza cu o doamna cu care este in concubinaj mai invarta ... (vezi toată discuția)