avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot deveni auditor energetic
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot deveni auditor energetic

sunt inginer mecanic cu diploma de licenta dar nu am vechine in acest domeniu, pot in acest caz deveni auditor energetic?
Cel mai recent răspuns: ContSters185920 , utilizator 16:46, 13 Ianuarie 2011
Cerinte pe care trebuie sa le indeplineasca auditorii, persoane fizice:

· persoanele fizice care solicita sa fie autorizate in calitate de auditor energetic trebuie sa aiba capacitate deplina de exercitiu;

· persoanele fizice care solicita sa fie autorizate in calitate de auditor energetic trebuie sa nu fi suferit condamnari penale definitive si irevocabile pentru fapte ce au relevanta in domeniul energetic ;

· Pregatirea profesionala, specializarea si experienta acumulata in domeniu .Experienta profesionala trebuie sa fie dobandita prin activitate acumulata in invatamant, cercetare, proiectare, executie sau exploatare, in urmatoarele domenii tehnice: energetica industriala, instalatii, mecanica, alte domenii tehnice cu conotatie energetica .

· Pregatirea in domeniul elaborarii auditurilor energetice .Aceasta cerinta se satisface prin absolvirea unui curs de specialitate organizat de o universitate tehnica cu profil energetic, agreata de catre ARCE in conformitate cu prevederile Ghidului de pregatire si examinare a cursantilor in domeniul elaborarii bilanturilor energetice, aprobat prin Decizia presedintelui ARCE nr. 57/2003.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat expertiza termica a blocurilor... badguygoodguy badguygoodguy As dori mai multe detaliii despre unde si cum pot obtine atestatul pentru a putea efectua expertiza termina a blocurilor. (vezi toată discuția)
Finantare pentru cursuri de auditor mediu sau ssm ada2113 ada2113 Buna ziua, va cer un sfat cu referire la alegerea unui curs. Se organizeaza de catre FEDERATIA PATRONALÃ A ÎNTREPRINDERILOR MICI ȘI MIJLOCII cateva ... (vezi toată discuția)
Consultant juridic romil romil Care sunt condiile pentru obtinerea calitatii de consultant juridic in specialitatea energetica / electrotehnica si unde se da examenul. Am studii si ... (vezi toată discuția)