avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inchidere furnizor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inchidere furnizor

La luna decembrie 2010 am sold negativ la un furnizor. Prin compararea cu fisa lui de cont am realizat ca am 2 facturi lipsa din anul 2009, in valoare de 1160 lei. Cum fac sa reglez soldul? Ce note contabile tb sa folosesc?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 15:29, 16 Ianuarie 2011
117,4426 = 401
andrei44 a scris:

117,4426 = 401


Contabilizati valorile de pe facturile lipsa de pe care cereti copii de la furnizorul respectiv. Atentie: trebuie neaparat sa mentioneze pe copii "duplicat, inlocuieste factura originala".
Interventie moderator

@andrei44 va rog incercati sa respectati punctul 2.9 din Regulamentul forumului.
Postarea de mesaje consecutive este interzisa. Mesajele scrise se pot reedita in termen de 24 de ore de la data publicarii. Pentru aceasta aveti la dispozitie butonul din coltul lateral dreapta- "Editeaza".
Va multumesc.
Gabriela Ionescu
Ultima modificare: Duminică, 16 Ianuarie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
N-am fost atent, vroiam doar sa completez rspunsul. Imi cer scuze.
Nu este o problema,rugamintea mea era sa tineti cont pe viitor de acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglare solduri furnizori CARMEN GHIMBASAN CARMEN GHIMBASAN La 31.12.2009 am primit extras de cont al unui furnizor ce nu corespunde cu soldul pe care il am eu. Inclin sa cred ca soldul furnizorului este cel corect ... (vezi toată discuția)
Reglare fisa de furnizori-clienti ioana b ioana b cum pot regla fisa de furnizor-client al unei firme X?daca soldul la clienti e cu "-" iar la furnizori e cu "+" (vezi toată discuția)
Solduri negative la furnizori - in balanta Ludmilutza Ludmilutza Am si eu o problema am preluat o firma care are efectiv solduri negative la contul 401- furnizori, ma gandeam ca poate nu au fost introduse toate ... (vezi toată discuția)