contabilitate online  
	    	Contabil

contabilitate online  
	    	Contabil	    

LUST EXPERT 
	    	Consultant fiscal

LUST EXPERT 
	    	Consultant fiscal	    

~ final discuție ~
 mariuscalina	                   

Incepand cu 01 ianuarie am preluat contabilitatea unei firme de la un alt contabil cu urmatoarea\"problema\":
- diferente intre soldul creditor al contului ... (vezi toată discuția)
	                    mariuscalina	                   

Incepand cu 01 ianuarie am preluat contabilitatea unei firme de la un alt contabil cu urmatoarea\"problema\":
- diferente intre soldul creditor al contului ... (vezi toată discuția)

barta_andras	                   

Buna ziua,
sunt contabil de putina vreme la un SC si uitandu-ma peste balanta am gasit cativa furnizori neachitati din 2012-2013. In realitate datoriile catre ... (vezi toată discuția)
	                    barta_andras	                   

Buna ziua,
sunt contabil de putina vreme la un SC si uitandu-ma peste balanta am gasit cativa furnizori neachitati din 2012-2013. In realitate datoriile catre ... (vezi toată discuția)

miutaradu	                   

in balanta la contul 401 am sold creditor exemplu 100
in fisa analitica cont 401 am 102,21 adica mai mult cu 2,21care provin de la mai multi furnizori (de ... (vezi toată discuția)
	                    miutaradu	                   

in balanta la contul 401 am sold creditor exemplu 100
in fisa analitica cont 401 am 102,21 adica mai mult cu 2,21care provin de la mai multi furnizori (de ... (vezi toată discuția)