avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... mentinerea linistii publice - care este legea?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

mentinerea linistii publice - care este legea?

Stiti cumva prin ce lege se obliga mentinerea linistii publice in intervalul 22.00-8.00? Vreau sa-i arat unui vecin legea inainte sa-i chem politia ca noapte de noapte isi testeaza subwooferul de cateva sute de wati.

Sau cum as putea sa-mi conving vecinul sa nu mai asculte muzica la maxim noaptea?
Cel mai recent răspuns: corinuta , utilizator 10:57, 14 Ianuarie 2011
Legea nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ascult muzica tare la bloc heciu heciu (nu am stiut in ce categorie sa incadrez subiectul meu) Am cautat pe forum un raspuns la intrebarea mea, insa nu am gasit. Locuiesc la bloc, mai exact la ... (vezi toată discuția)
Zgomot la bloc AnnaMarya93 AnnaMarya93 Ce program este stabilit pentru linistea la.bloc . Legal .. (vezi toată discuția)
Linistea publica raul raul raul raul buna seara am si eu o intrebare,stau la casa am vecini destul de departe si in afara orelor de liniste daca ascult muzica ma poate amenda?sau ce credeti ca se ... (vezi toată discuția)