avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Bunicul sotiei a decedat. Nu a fost dezbatuta succesiunea. Apoi a murit sotia mea. Succesiunea pentru sotia mea a fost dezbatuta. Apoi a murit si bunica sotiei. Eu am calitate de mostenitor pentru bunicii sotiei ?

De precizat: bunicul sotiei a decedat inainte de casatoria mea.
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
Succesiunea dupa sotie se dezbate acum in instanta - unde am fost chemat de rude ale sotiei. Aici eu nu am facut referire la succesiunea dupa bunic.
De notat ca bunicul sotiei a decedat inainte de casatoria mea.
Ce trebuie facut ?
Faceti dovada mostenirii dupa bunic in dosar, sa intre in masa partajabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine vine la mostenire? am_vintila am_vintila As dori sa stiu care sunt mostenitorii de drept si care sunt cotele aferente mostenirii in urmatoarea situatie: defuncta cu sot decedat, doi copii, dintre care ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesorală. se poate face cu procură și doar pe o parte din bunuri? Pavel_gearba@yahoo.com Pavel_gearba@yahoo.com Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cubcateva lamuriri: Am depus la notar un dosar cu dezbatere succesorala pentru bunurile de pe titlul e proprietate ... (vezi toată discuția)
Succesiune. drepturile sotului supravietuitor mihaela70 mihaela70 buna seara .as dorii sa-mi spuneti daca fratele a decedat si nu are copii , sotia lui poate sa deschida o succesiune dupa bunica fratelui , are vocatie ... (vezi toată discuția)