avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inchisoare strainatate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inchisoare strainatate

o intrebare am :prietenul meu este inchis in Italia(Bologna)pentru infractiunea de furt,i-a dat 8 luni,adica ar trebuii sa iasa in martie,mi-a spus ca acum in ianuarie avocatul ii va face tribunal de libertate,ce sanse credeti ca ar avea?multumesc frumos,o zi buna.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:36, 15 Ianuarie 2011
de unde sa stim noi ce va rezolva tribunalul italian? :)
a fost doar o intrebare,cam ce sanse sunt,banuiesc ca dvs ca avocat stiti mult mai multe fata de mine:D
Dosarul se afla in Italia,prietenul dvs se afla arestat tot in acea tara si dvs intrebati un avocat din Romania care nu cunoaste dosarul si nici legislatia italiana,,care sunt sansele acestuia.
Intrebarea dvs este tot atat de logica ca si cum v-as intreba eu pe dvs acum ce face"X" de la Londra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest domiciliar italia Mari_75 Mari_75 Bună ziua, va scriu în speranța de a primi câteva informații sau sfaturi cu privire la următoarea situatie: Pe data de 29.08.2022 am venit cu prietenul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va scriu în speranța de a primi câteva informații ... Mari_75 Mari_75 Bună ziua, va scriu în speranța de a primi câteva informații sau sfaturi cu privire la următoarea situatie: Pe data de 29.08.2022 am venit cu prietenul ... (vezi toată discuția)
Complice la tentativa de furt calificat ancanca ancanca am o intrebare prietenul meu este acuzat de complicitate la tentativa de furt calificat.i s-a dat mandat de 29 de zile iar primul recurs a fost respins ca ... (vezi toată discuția)