avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de inchiriere

Sunt in divort.Am cumparat impreuna cu sotul un apartament care e inchiriat.Sotul ia toata chiria,iar contractul e facut de el, fara sa fie si acordul meu pe el.Este valabil acest contract ?Cum pot sa dau chiriasii afara din casa si sa ma mut eu?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 20:56, 14 Ianuarie 2011
Ar trebui sa obtineti rezilierea contractului de inchiriere in instanta si evacuarea chiriasilor ( tot prin actiune in instanta)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces evacuare artemis10isa artemis10isa Vin cu o intrebare legata de contractele de inchiriere. Pe scurt acum multi ani, vreo 25 mai exact s-a incheiat un contract de inchiriere intre frati. In ... (vezi toată discuția)
Proprietate comuna aschiutza aschiutza Buna ziua, Inainte de toate, rog sa-mi fie iertata stangacia in formularea subiectului... Divortul meu s-a pronuntat pe data de 20 aprilie 2010, inca nu am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. mi-am inchiriat apartamentul cu contract înregistrat ... Carmen Violeta Carmen Violeta Buna ziua. Mi-am inchiriat apartamentul cu contract înregistrat la ANAF, însă chiriasa nu a mai plătit chiria și nici cheltuielile care se ridica la sume ... (vezi toată discuția)