In data de 01 01 un tip mi-a lovit masina in timp ce eram in parcare.Am hotarat cu el sa facem constatare amiabila fara sa mergem la politie si am mers direct la asigurator. Pe cand am mers cu masinile sa ne faca constatarea asiguratorul acesta si-a reparat masina avand doar un far spart si capota indoita. Asiguratorul ne-a facut dosarul cu tot cu poze la masini iar urma sa astept raspunsul lor sa merg cu masina la reparat. Acum am primit raspuns ca cica nu sunt adevarate cele intamplate si ei nu ma despagubesc pe motiv ca acela avea masina reparata si nu se vedeau urme ale incidentului. Cum pot proceda in continuare ???#-o
Domnilor...paguba nu este prea mare,in jur de 200e,insa am facut prostia de a nu merge la politia pentru ca nu am vrut amendarea lui,tocmai eu ca jurist am avut increde in asigurari(bcr asigurari) si acum ei motiveaza ca nu exista legatura de cauzalitate intre avarii.Dar nu`i nimic ca le fac reclamatie la Comisia de Supravegheri a Asigurarilor,credeti ca macar ei o sa imi dea dreptate ? Si un sfat mare...NU MAI FACETI CONSTATARI AMIABILE CA S-AR PUTEA SA NU VA REPARE MASINA,MERGETI LA POLITIE !!
Deci, pana la urma te-ai convins singur din cele discutate cu toata lumea pe forum.Bunatatea si rasplata pentru ea, nu se materializeaza decat in Ceruri si nu pe pamant unde fiecare cauta sa obtina foloase pentru el si nu pentru altul.Succes si drum intins fata evenimente rutiere sa ai!
Accident rutier
valentinnacu
Buna seara.Am o nelamurire daca ma puteti ajuta, va rog: Ma deplasam pe strada X (asta insemnand in parcare) pentru a-mi parca masina, in loc amenajat parcarii ... (vezi toată discuția)
Accident
Dima Mihaela
Buna seara. Cine ma ajuta si pe mine cu raspunsul la urmatoarea intrebare :
- accident din culpa, neacordare de prioritate, cealalta masina de firma. Ne ... (vezi toată discuția)
Rca nu plateste
Miha1876
va rog sa ma ajutati cu o intrebare. firma de asigurari rca a celui care mi-a lovit masina nu plateste, sustine mincinos ca nu s-a intamplat acidentul. nu m-au ... (vezi toată discuția)