Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

dupa efectuarea cotizarii complete de 35 de ani si implinitea virstei de 61 de ani , odata cu pensinarea anticipata partiala, as dori sa intreb cit la suta din pensia normala reprezinta pensia partiala anticipata si daca la implinirea virstei de 65 de ani se obtine pensia normala [cu conditia platii in continuare intre 61-65 de ani a cotizatiei pentru pensie ] va multumesc !
 Gabriela  Pintea, Consilier juridic
 Gabriela  Pintea, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 2740826332154	                   

o persoana diagnosticata cu boala parkinson poate beneficia de pensie speciala?in ce conditii? (vezi toată discuția)
	                    2740826332154	                   

o persoana diagnosticata cu boala parkinson poate beneficia de pensie speciala?in ce conditii? (vezi toată discuția)

popapaul	                   

Buna ziua,
am o adeverinta de grupa a2a de munca de la o firma:decembrie1974-martie 1992(17 ani si 4 luni), si de la o alta firma iunie 1997- iunie 1998( 1an) ... (vezi toată discuția)
	                    popapaul	                   

Buna ziua,
am o adeverinta de grupa a2a de munca de la o firma:decembrie1974-martie 1992(17 ani si 4 luni), si de la o alta firma iunie 1997- iunie 1998( 1an) ... (vezi toată discuția)

ContSters377479	                   

în ianuarie 2019 am dreptul la pensie de limită de vârstă. am 11ani si 3luni în grupa II lucrați.vă rog frumos
dacă pot iesi la pensie cu reducere de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters377479	                   

în ianuarie 2019 am dreptul la pensie de limită de vârstă. am 11ani si 3luni în grupa II lucrați.vă rog frumos
dacă pot iesi la pensie cu reducere de ... (vezi toată discuția)