Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

Buna ziua din nou,
Va multumesc pentru amabilitate si promtitudine!
am completat deja lipsurile, imi cer scuze!
___Sunt nascut iunie 1953 = 61 ani si, ca varsta___
am o adeverinta de grupa a2a de munca ___100%___de la o firma decembrie1974-martie 1992(17 ani si 4 luni), si de la o alta firma iunie 1997- iunie 1998( 1an ___100%___) si cu o contributie la casa de pensii de 41 ani si, Va rog frumos sa-mi spuneti:
1.daca se pot cumula cele doua perioade,
2.cand pot depune dosarul de pensionare,
3.ce fac daca, Casa de Pensii imi refuza dreptul la grupa a2a- asa cum a mai facut-o deja la altii?
va multumesc inca odata!
Toate bune!
Cu respect,
popaul.
 popapaul 
	    	Utilizator

popapaul 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
 Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane 	
			~ final discuție ~
 lulusca	                   

Cand poate iesi la pensie cu reducere varstei de pensionare  o persoana care are [b]Total vechime in munca[/b] 40 ani 2 luni si 11 zile si [b]Grupa II[/b] 16 ... (vezi toată discuția)
	                    lulusca	                   

Cand poate iesi la pensie cu reducere varstei de pensionare  o persoana care are [b]Total vechime in munca[/b] 40 ani 2 luni si 11 zile si [b]Grupa II[/b] 16 ... (vezi toată discuția)

Moca	                   

As dori sa stiu daca se poate iesi la pensie avand 59 de ani, 41 de ani de munca pe data de 10 aprilie 2014, si 17 ani si 9 luni in grupa a-II-a. Va multumesc! (vezi toată discuția)
	                    Moca	                   

As dori sa stiu daca se poate iesi la pensie avand 59 de ani, 41 de ani de munca pe data de 10 aprilie 2014, si 17 ani si 9 luni in grupa a-II-a. Va multumesc! (vezi toată discuția)

sami482001	                   

Sunt incadrat in campul muncii din 12 sept. 1989 cu vechime neintrerupta.
- in perioada 12.09.1978 ? 31.01.1987 am fost incadrat in grupa i de munca cu 100%.
- ... (vezi toată discuția)
	                    sami482001	                   

Sunt incadrat in campul muncii din 12 sept. 1989 cu vechime neintrerupta.
- in perioada 12.09.1978 ? 31.01.1987 am fost incadrat in grupa i de munca cu 100%.
- ... (vezi toată discuția)