avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dupa divort

ai mei s`au departit in februarie...s`au separat..tata a ramas in apartamentul comun si mama s`a mutat.decizie luata de comun acord pana dupa finalizarea partajului.in timpul casniciei mama a facut mai multe credite la banci,banii obtinuti investindu`i in casa.mutandu`se ea a ramas si cu ratele si ar vrea sa stie daca poate cumva sa imparte in 2 ratele de la banci astfel incat sa plateasca si tata ceva,pt ca el ramanand in casa beneficiaza de toata investitia.chiar daca nu sa facut partajul il poate obliga intr`un fel sa plateasca din rate?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:32, 15 Ianuarie 2011
doar prin partaj il poate obliga. ori cere o cota mai mare la partaj si ramane cu datoriile , ori impart 50-50 si bunul si datoriile.
poate solicita in cadrul actiunii de partaj un procent mai mare din casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj gena_b gena_b Va prezint situatia prietenului meu: el a cumparat impreuna cu sotia un apartament ,prin banca. Intre timp,aceasta s-a separat de sot(legal dupa legea din ... (vezi toată discuția)
Cum sa faca? gabytoma gabytoma Verisoara mea s-a separat de sotul ei dupa aproape 20 ani de casnicie (motivul:a inselat-o si a determinat-o prin purtarea lui sa plece la mama ei ).Inainte sa ... (vezi toată discuția)
Mama dorește să divorteze DanCristian199 DanCristian199 Părinții mei sunt despărțiți în fapt. Mama a fost înșelată în relatie si părăsită. Ei sunt căsătoriți legal. Mama dorește să se despartă de ... (vezi toată discuția)