avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... 5,5%sanatate la drepturile de pensii din anii trecuti
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

5,5%sanatate la drepturile de pensii din anii trecuti

Bunicului meu i-a fost gresit calculata pensia. In urma unei hotarari judecatoresti s-a stabilit sa i se recalculeze pensia si sa i se dea diferenta pe ultimii 3 ani (restul s-a prescris). Hotararea judecatoreasca a fost depusa la Casa de pensii pe 08.10.2010, dar decizia a venit in ianuarie 2011( inca odata casa de pensii ii incalca drepturile, pentru ca treb sa emita deciazia in 45 zile). Intrebarea mea este: Credeti ca la plata pensiei or sa i se opreasca 5,5% sanatate pentru diferenta de pensie pe care trebuia sa o primeasca in anii trecuti, si chiar si dupa recalculare, daca respectau termenul, tot anul trecut trebuia sa primeasca banii?

Va multumesc
Flori C
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 09:55, 17 Ianuarie 2011
asteptati sa vedeti ce suma va opresc la sanatate si daca nu sunteti multumi faceti contestatie la executare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie dorel13 dorel13 Un cetatean care nu se pricepe la legi, s-a pensionat anticipat, i s-au trecut 17 ani in grupa 2 de munca in loc de 25 de ani. Nu a facut contestatie la ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie gabrielamona gabrielamona Buna ziua! As vrea, daca se poate sa-mi raspunda cineva abilitat din domeniul pensiilor, va rog. Bunica mea are pensie de urmas. M-am uitat pe adeverinta care ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii bratubotan bratubotan buna seara, Dati-mi o idee si mie in urmatoarea problema: vreau sa inchei un contract de prestari servicii pe perioada determinata cu o ... (vezi toată discuția)