doberv 
	    	Utilizator

doberv 
	    	Utilizator	    

spiridon vasilica 
	    	Utilizator

spiridon vasilica 
	    	Utilizator	    

doberv 
	    	Utilizator

doberv 
	    	Utilizator	    

m_ella2005 
	    	Utilizator

m_ella2005 
	    	Utilizator	    

spiridon vasilica 
	    	Utilizator

spiridon vasilica 
	    	Utilizator	    

popescu  maria	                   

Ma numesc Popescu Maria sunt divortata de 7 ani am doi copii minori in intretinere ,in urma divortului instanta a hotarat ca pensie alimentara sa primesc 65 ... (vezi toată discuția)
	                    popescu  maria	                   

Ma numesc Popescu Maria sunt divortata de 7 ani am doi copii minori in intretinere ,in urma divortului instanta a hotarat ca pensie alimentara sa primesc 65 ... (vezi toată discuția)

cristiandaniel	                   

Buna seara, am doi copii in concubinaj,recunoscuti de catre tata.Tatal copiilor a plecat la munca in Germania,unde sa impacat cu fosta sotie ,,,copii au 2 ... (vezi toată discuția)
	                    cristiandaniel	                   

Buna seara, am doi copii in concubinaj,recunoscuti de catre tata.Tatal copiilor a plecat la munca in Germania,unde sa impacat cu fosta sotie ,,,copii au 2 ... (vezi toată discuția)

myrama_v	                   

din 1998 am divortat si am ramas cu un copil minor in intretinere tatal nu a platit pensia la timp am facut repetate plangeri penale....la instanta in dosarele ... (vezi toată discuția)
	                    myrama_v	                   

din 1998 am divortat si am ramas cu un copil minor in intretinere tatal nu a platit pensia la timp am facut repetate plangeri penale....la instanta in dosarele ... (vezi toată discuția)