avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata CASS de catre pensionari
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata CASS de catre pensionari

am inteles ca pana la valoarea de 780 lei a pensiei nu se plateste 5,5% la cass.Daca pensia este de 785 de lei,
procentajul de 5,5% se aplica la toata suma,sau numai la cei 5 lei cu care se depaseste suma de 780 lei?
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 20:09, 17 Ianuarie 2011
Toate pensiile intre 740 si 783 RON o sa scada la 740 RON.
Cei ce aveau pensii mai mari de 784 RON o sa primeasca 0.945 * vechea pensie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul eronat al cass 5,5%? PMIMI PMIMI VENITUL BRUT =746 LEI. DACA SE IA IN CALCUL SUMA CE DEPASESTE 740 LEI DE CE ATUNCI PENTRU CEI 6 LEI NU SE FACE CALCULUL DE 5,5% PENTRU CASS SI MI S-AU LUAT DIN ... (vezi toată discuția)
Impozitarea pensiilor marcel242 marcel242 sa emis o lege in dec. 2010 prin care si din pesiile de pina la plafonul de 740 lei sa se retina cei 5,5 % pentru sanatate 5,5% este din toata pensia ,sau ... (vezi toată discuția)
Taxe, impozite, cotizatii pensionari ContSters156394 ContSters156394 Buna seara. Care sunt toate retinerile, fie ele taxe, impozite, cotizatia la CAS (mai nou) pentru veniturile brute din pensii? Bunicului meu i-a sosit o ... (vezi toată discuția)