pop sorin 
	    	Utilizator

pop sorin 
	    	Utilizator	    

ContSters158230 
	    	Utilizator

ContSters158230 
	    	Utilizator	    

Am avut o sesizare la care am primit rasp. nefavorabil. Astfel, am argumentat legal punctul meu de vedere in scris (probe cu inscrisuri) despre incalcarea legii 449/2003 referitor la garantii, adresat sefului unitatii. raspunsul nu a venit in 40 zile.
 pop sorin 
	    	Utilizator

pop sorin 
	    	Utilizator	    

ContSters158230 
	    	Utilizator

ContSters158230 
	    	Utilizator	    

ContSters158230, utilizator
 ContSters158230, utilizator 	
			~ final discuție ~
 dacmoto	                   

Buna ziua, 
Am trimis o adresa catre Directia Investitii, Administratia Domeniului Public si Dezvoltare Urbana Sector 4 pentru a mi se comunica informatii ... (vezi toată discuția)
	                    dacmoto	                   

Buna ziua, 
Am trimis o adresa catre Directia Investitii, Administratia Domeniului Public si Dezvoltare Urbana Sector 4 pentru a mi se comunica informatii ... (vezi toată discuția)

Andr@	                   

Nesoluționarea cererii pe L544/2001 de către funcționarul public responsabil cu difuzarea informațiilor publice poate constitui infracțiunea de abuz în ... (vezi toată discuția)
	                    Andr@	                   

Nesoluționarea cererii pe L544/2001 de către funcționarul public responsabil cu difuzarea informațiilor publice poate constitui infracțiunea de abuz în ... (vezi toată discuția)

marin.nicodim	                   

Am adresat unui minister o petitie in urma cu mai multe luni insa pana acum nu am primit nici un raspuns.
Am citit Legea petitiilor si am observat ca termenul ... (vezi toată discuția)
	                    marin.nicodim	                   

Am adresat unui minister o petitie in urma cu mai multe luni insa pana acum nu am primit nici un raspuns.
Am citit Legea petitiilor si am observat ca termenul ... (vezi toată discuția)