avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 24 Ianuarie este sau nu zi libera ? N-am inteles cum a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

24 Ianuarie este sau nu zi libera ? N-am inteles cum a ramas!

Mai sunt 5 zile pana pe 24 ianuarie si eu nu stiu daca este sarbatoare legala sau nu !
Are cineva mai multe informatii ?
Nu este liber pentru ca nu au fost modificate zilele libere din codul muncii. inca e proiect.
nu este liber,este o initiativa aprobata de senat
Proiectul a primit avizul favorabil din partea Senatului, dar inca este in discutii (programate undeva in luna februarie :O) la Camera Deputatilor. Asa ca... anul acesta lucram si sa fim noi sanatosi sa ajungem la anu', cand vom vedea ce o mai fi!
Multumesc pt. lamurire !
Credeam ca sunt eu mai grea de cap si nu inteleg cum se poate discuta o chestiune referitoare la 24 ianuarie in ... februarie !
Evident eu ma refeream la discutarea si posibilitatea aplicarii legii in acelasi an. Ceea ce - sa recunoastem - este o pretentie exagerata atunci cand eminentele care se ocupa de treburile astea mai au si alte preocupari, muuult, mult mai importante !
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

24 ianuarie florentinavlad39 florentinavlad39 Ce se aude cu ziua libera in 24 ianuarie, in institutii nu se stie nimic, v-a aparea in monitor doar dupa ce trece data?:(( (vezi toată discuția)
24 ianuarie adriana.karageorge adriana.karageorge este zi libera in baza carei hotarari? O zi excelenta tuturor! (vezi toată discuția)
Ziua unirii lili2003stoica lili2003stoica este oficial liberul din 24 ianuarie? s-a publicat in monitorul oficial? (vezi toată discuția)