avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CAZIER
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CAZIER

Amenda administrativa este trecuta in cazier? La cat timp se sterge?Voi ramane cu cumva cu o urmare?Daca vreau sa plec in USA la ambasada ma va gasi cu neregului? Va multumesc, anticipat!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:02, 19 Ianuarie 2011
Amenda administrativa nu apare in cazier, dar e posibil sa va depisteze daca verifica si fisa operativa...
inteleg, dar este posibiil ca dosarul dupa 2-3 ani sa nu mai existe?asa am auzit . se poate asa ceva?multumesc anticipat
Chiar daca in cazier nu va aparea nimic daca veti savarsi o alta infractiune organele de urmarire penala vor cunoaste acest aspect.
Dosarul se afla in arhiva unitatii de procuratura.
Amenda administrativa ,nu este trecuta in cazierul dvs.judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda administrativa.. sux322 sux322 Buna ziua! Am 18 ani si acum 2 ani am savarsit infractiunea de furt calificat fiind sanctionat cu o amenda administrativa dupa un an. As dori sa aflu daca ... (vezi toată discuția)
Cazier - angajare Lucian91 Lucian91 Buna ziua, in urma unei batai ,dupa proces , am luat amenda penala 10 mil. (vatamare corporala ) As vrea sa dau la armata anul viitor,dar nu stiu daca mai ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa vaiolin vaiolin Buna o sa fiu foarte scurt pt ca nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu problemele mele, am sustinut examenul pt incadrare directa in sistemul administratiei ... (vezi toată discuția)