avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de administrare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de administrare

Sunt asociat unic la o firma, precum si administrator. (specificat in actul constitutiv). In conditiile aceastea este posibil sa-mi fac un contract de administrare - prin care sa retrag o suma de bani lunar? Acest contract trebuie inregistrat undeva?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 11:22, 11 Decembrie 2008
D-na Avocat Andreea Lisievici... de ce dati informatii gresite pe acest forum...
Spuneti-mi temeiul legal prin care se accepta un contract de administrare in cazul unui asociat unic-administrator???

Am citit toate articolele dvs...si e un haos general...

Nu inteleg cum va permite "administratorul" acestui forum sa publicati informatii total eronate...
Doamna Elisabeta, in drept este permis tot ceea ce nu este interzis. Atata vreme cat nimic nu interzice incheierea unui contract de administrare in situatia pe care o aveti in vedere, atunci inseamna ca se poate. Pe de alta parte, daca vreti sa sustineti eroarea unor informatii pe care le-am prezentat, va rog sa aduceti si argumente in acest sens, altfel incalcati regulamentul de postare, cu consecintele pe care va las placerea sa le descoperiti citind regulamentul. Pe acest forum nu se cenzureaza decat mesajele contrare regulamentului, dar nimeni nu trebuie sa ceara voie vreunui administrator pentru a posta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator asociat unic srl mihaelamc4 mihaelamc4 Buna seara, Am rugamintea daca poate cineva sa clarifice cateva lucruri: 1 - sunt asociat unic al unui SRL infiintat in ian.2005, iar in actul ... (vezi toată discuția)
Cum ma retrag din firma, daca asociatul nu vrea? finetti finetti Buna ziua, am un parteneriat cu o cunostinta la o firma. Avem, ambele, drept de administrator 50-50%. As vrea sa ma retrag din firma respectiva, insa, ... (vezi toată discuția)
Contract cesiune parti sociale - trebuie facut la notar? lori2007 lori2007 Buna seara! Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca in cazul unei cesiuni de parti sociale este neaparata nevoie ca sa fie incheiat contractul de cesiune la ... (vezi toată discuția)