avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Se depun declaratii daca toti angajatii sunt in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Se depun declaratii daca toti angajatii sunt in concediu fara plata

Am si eu o intrebare care ma roade, daca la o firma toti angajatii au fost in luna decembrie in concediu fara plata, trebuiesc depuse declaratii (la: itm, cass, cas, somaj) in luna ianuarie?
:D

S.G.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:45, 18 Ianuarie 2011
Da. La depuneti la ITM decizia prin care toti angajatii au fost in concediu fara plata in luna decembrie si statul de plata pe" 0 ",iar declaratia la fondul de salarii tot cu "0".
La Casa de pensii se depune un formular prin care ii instiintati ca ati avut salariatii in concediu fara plata toata luna .La sanatate depuneti declaratia cu suma de plata si cea platita ca fiind " 0". Iar la somaj, declarati numarul de ore in luna normal , numarul de ore lucrate=0 si numar de ore suspendate=176.
Ok B-), va foarte multumesc.
Cu placere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare d 112 patrician patrician Buna ziua, Va rog mult de tot....sunt pentru prima data pus in fata faptului de a completa D112 ...sectiunea B / Concedii medicale. Caz concret : Un angajat ... (vezi toată discuția)
Declaratii pt salariati cf oug 28/2009 Vioreld Vioreld buna ziua. daca am un salariat care a fost intr-o luna atat in somaj tehnic cf oug 28/2009, cat si in cfs (nu a muncit nicio zi), cum ar trebui sa apara ... (vezi toată discuția)
Declaratii salarii simona_iunie simona_iunie Va rog sa-mi spuneti daca o persoana care intra in concediu ingrijire copil pana la 2 ani mai apare pe declaratiile de somaj, pensii si sanatate (cu suma 0) ... (vezi toată discuția)