avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... corupere de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

corupere de minori

Buna seara...Va rog sa ma ajutatzi cu un raspuns daca se poate....De curand m/am casatorit si fostele prietene a sotului meu sunt de varste de 17, respectiv 18. Au intrat pe adresa mea cu amenintari de genu ca o sa imi bage sotu la puscarie depunand plangere impotriva lui pentru corupere de minori. Dar daca totu s/a petrecut acum 2 ani exista vreo posibilitate sa ii faca rau?:sorry::sorry:
Cel mai recent răspuns: Alexandru-Gabriel , utilizator 16:24, 20 Ianuarie 2011
Doamna, daca exista amenintari duceti-va la politie si depuneti plangere, chiar daca nu va incepe urmarirea penala le va potoli pe aceste copile de 18 ani. Ele traiesc viata din filmele la care se uita si nu stiu sa respecte casnicia unor oameni. In loc sa invete le arde de alte lucruri, se vede clar nivelul lor de cultura. Cat despre relatiile sexuale ale sotului dumneavoastra cel mai bine vorbiti cu acesta daca au existat inainte sa aiba fetele 15 ani. Justitia nu e oarba si daca vor depune plangere pt act sexual cu un minor si se va dovedi a fi falsa vor raspunde pt plangere calomnioasa si tot ele vor avea de tras.
dna olimpia-ilie, sper ca ati inteles ca era vorba de o simpla greseala de tastare, si da m-am referit la art 202 C. penal , cum probabil v-ati dat seama din continut.
Oricum multumesc pt corectare. Dar cata vreme vreme intrebarea se refera punctual la posibilitatea de a fi acuzat de comiterea unei infractiuni numite , n-am gasit relevanta insiruirea tuturor infractiunilor privitoare la viata sexuala.
prodiamant a scris:

dna olimpia-ilie, sper ca ati inteles ca era vorba de o simpla greseala de tastare, si da m-am referit la art 202 C. penal , cum probabil v-ati dat seama din continut.
Oricum multumesc pt corectare. Dar cata vreme vreme intrebarea se refera punctual la posibilitatea de a fi acuzat de comiterea unei infractiuni numite , n-am gasit relevanta insiruirea tuturor infractiunilor privitoare la viata sexuala.



Eu am inteles acest lucru, am facut precizare pentru a nu fi indusi in eroare cei care nu cunosc Codul penal. Am scos in evidenta mai multe infractiuni posibile contra vietii sexuale pentru ca doamna sa se lamureasca in privinta tuturor, mai ales in contextul in care cei fara cunostinte juridice nu fac diferenta intre coruptie sexuala si act sexual cu un minor.
Doamna Cheeeela ar trebui sa le ignorati pe acele fete.
Sunt in Spania de aproape 2 luni.Am umblat aproape in foarte multe orase aici(jobul pe care il am ma plimba prin toata europa si nu numai) unde am vazut multe lucruri frumoase dar si opusul.
Foarte populare aici in Spania sunt "cluburile" (bordel cu perdea),unde se gasesc "fetite" (in general romance).Nu trebuie sa imi descrieti mai multe pt ca deja imi dau seama de limbajul lor si asta de la locul unde "lucreaza".
In orasele mai mari fetele mai lucreaza si pe strada ...in zonele industriale (poligon).
De retinut ca in Spania femeie este mai presus decat barbatul.
CAZ REAL - un barbat prinde sotia in pat cu altul si ii aplica 2 "educative"(=D> un set de palme cu scopul de a ii calma febra, crezind ca ii este rau dupa gemetele pe care le scotea).
Tipa il reclama la politie si saracul om e arestat si tinut la puscaria doar 2 ani#-o. Fata se bucura de munca lui (masina ,casa etc).
Sfatul meu este sa nu mai raspunde`ti provocarilor si sa evitati pe cat posibil contactul cu acele persoane.
Deasemenea si sotul Dvs.
Ce spune doamna @olimpia_ilie are perfecta dreptate.
Cu toate ca aceste fete nu au multa minte ii pot face o inscenare.
X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractinune sau nu? am varsta de 16 ani, iubitul 21 ani... mariuk mariuk Buna ziua. Am 16 ani si am un iubit de 21. Nu intretinem relatii sexuale. De curand am plecat la mare cu el si mai multi prieteni fara stirea tatalui, doar a ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna corupere minori denvaru denvaru efectiv ce inseamna corupere de minori cum incepe infractiunea? (vezi toată discuția)
Copurere de minori? adrian 75 adrian 75 Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ... (vezi toată discuția)