Am facut inventarul si patronul ma scoate lipsa 7000 de roni cum sal fac sa vada ca nu ieste asa? daca el venea in magazin sa ceara cate 150 de roni sii scriam pe un biletel de hartie toata vanzarea in ziua respectiva ca multa marfa pe biletele nare un nir nare nimic
Cum ati putut accepta sa lucrati in asemenea conditii? Sunteti angajat cu carte de munca la aceasta societate?
Incercati sa dati mai multe amanunte. Cum a fost efectuata aceasta inventariere,cine a facut parte din comisie,daca s-au intocmit liste de inventar si daca le- ati semnat . Aici sunt mai multe aspecte,incercam sa va ajutam,dar ajutati-ne si Dvs. pe noi sa intelegem cee ce doriti de fapt. Am inteles ca exista marfa fara documente de inregistrare,in acest caz cum se poate efectua un inventar?
Daca sunteti angajat cu contract de munca, aveti o decizie de numire gestionar, sau contract de garantie materiala? Daca nu aveti CIM mai greu se poate indrepta impotriva dvs, este parerea mea.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Predarea de gestiune
eindianu
am si eu o intrebare legata de predarea unei gestiuni, sunt gestionar la o firma de logistica am vrut sa-mi dau demisia de la firma actuala si a fost facut un ... (vezi toată discuția)
Inventar gestiune
napoleonul
Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in urmatoarea privinta: la efectuarea inventarului gestiunii unui depozit participa toti si cei doar detasati doar pentru ... (vezi toată discuția)