avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare caut avocat
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

caut avocat

Buna ziua,
Caut avocat in Cluj sau Tg. Mures, pentru a reprezenta o persoana juridica italiana, eventual vorbitor de limba italiana.
Va rog lasati un numar de telefon sau adresa de email pentru a va putea contacta. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: diaconuaaa , utilizator 10:40, 27 Ianuarie 2009
Buna seara!
Sunt avocat Moldovan Loredana si ma intereseaza propunerea dvs. Inteleg limba italiana, o vorbesc nu la perfectie dar m-as descurca in cazul in care vom colabora. In cazul in care nu m-as putea intelege as angaja eu personal pentru a ma intelege cu membrii societatii un traducator. Dar nu cred ca va fi vreo problema.Daca va intereseaza sa imi comunicati despre ce este vorba va trimit un CV unde veti gasi toate detaliile despre mine sens in care va las adresa mea de email: lori_moldovan@yahoo.com. Sunt foarte interesata in a gasi contracte de colaborare cu diverse societati comerciale, institutii din Cluj Napoca iar aceasta propunere a dvs. ar fi foarte binevenita.
Buna ziua,

Suntem o Societate civila de avocati care isi desfasoara activitatea atat in Cluj cat si in Targu Mures, vorbitori de limba italiana si cu traducatori autorizati in hause. In situatia in care nu ati gasit inca un colaborator si sunteti interesata de o posibila colaborare cu noi, va rog sa-mi transmiteti un e-mail pe adresa anina_27@yahoo.com .

Multumesc.
Daca mai este de actualitate solicitarea dvs , Sunt avocat in Baroul Bucuresti, iar cabinetul nostru se se ocupa cu solutionarea dosarelor/litigiilor in instantele de judecata potrivit stadiilor acestora . Avem specialisti / colegi care se descurca suficient de bine cu limba italiana . Da, ne putem deplaasa si la Cluj cu toate ca suntem din Bucuresti . Descrierea operatiunilor pe care le efectuam sint ; Ne ocupam de Infiintari societati comerciale - firme
- Gazduire, stabilire temporara a sediului social
- Asistenta si reprezentare juridica in cauze comerciale,fiscale contencios administrativ, privind dreptul familiei, privind dreptul muncii, civile (anulari de acte juridice, tranzactii, ordonante presedintiale, partaje, redactare de contracte, etc.), funciare(actiuni pe legea nr. 18/1991, legea nr. 1/2000, legea nr. 247/2006, revendicari, actiuni posesorii, apararea dreptului de proprietate,uzucapiune, etc. in Bucuresti , Prahva, Dambovita, Giurgiu ..... etc .
- Reprezentarea cetatenilor romani cu domiciliul sau rezidenta in strainatate in fata instantelor din Romania - Avocat Diaspora(divort, incredinare minori, apostilare acte, etc).
- Redactare de acte juridice, atestare a identitatii partilor, a continutului si a datei actelor prezentate spre autentificare.
- Asistenta si reprezentare juridica .
Datele noastrede contact sunt ; Cabinet de Avocat Diaconu Augustin tel ; 0744258877 sau av_diaconu_augustin@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare cabinet de avocatura / avocat syncotelecom syncotelecom Companie de telecomunicatii cautam cabinet de avocatura sau avocat in vederea unei colaborari de lunga durata cu scopul reprezentarii acesteia in diverse ... (vezi toată discuția)
Activitatea de intermediere traduceri - se poate si pfa? Raluca_isa Raluca_isa Buna ziua, Am citit in mare toate subiectele (vacanta, plictiseala :D - dar unele chiar mi-au fost de folos!) si nu am vazut ceva legat de acest aspect (imi ... (vezi toată discuția)
Caut colaboratori din intreaga tara malacka malacka Buna, sunt jurista la o firma de cercetare genealogica, singura din Europa de Est, SC FAMILY TYREE.SRL. Pentru informatii referitoare la firma, va rog sa ... (vezi toată discuția)