avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Mesaje private
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Mesaje private

Cred ca nu se trimit mesajele private de la mine.
Am incercat catre Andreea Lisievici si nu arata ca s-ar fi trimis.
gata, am vazut problema. incercam sa o remediem asta seara.
daca nu (nu stiu daca mai avem pe cineva la programare acum), maine dimineata la prima ora e pe lista.

merci de semnalare. ;)
Cu placere.

Eu cu problemele mele tehnice. :tooth:
Am primit alerta de mesaj privat pe mail. Aici pot citi mesajul dar mesajul nu apare si in "contul meu" pe avocatnet si nu pot raspunde. Daca dau replay la alerta raspunsul ajunge la avocatnet@avocatnet.ro si nu cred ca ajunge unde trebuie. Sau ajunge?
este vorba cumva despre mesajul de la admin?
ca in cazul asta, mesajele respective au un statut mai special. :">
Nu este de la admin, tocmai asta e problema. Este de la un utilizator al forumului. Si daca dau replay la alerta raspunsul merge la avocatnet si nu la utilizator. Daca nu-l vad in contul meu la celelalte mesaje private nu-i pot raspunde omului.

Alte discuții în legătură

O mica problema cu alertele si emailurile de sistem Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, In ultimele 24 de ore am inregistrat o problema care a afectat alertele (mesaje noi in forum, mesaje private, etc) trimise utilizatorilor, ... (vezi toată discuția)
De ce nu pot trimite mingea avocatnet? Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR In aceasta seara, la orele 20.30 am primit mingea Avocatnet dar nu o pot trimite. Dupa ce scriu numele destinatarului (si am scris mai multe nume) imi apare ... (vezi toată discuția)
Ajutor - sterge subiecte proprii din site dianazaharia dianazaharia cum se sterg intrebarile si raspunsurile din forum? ????? (vezi toată discuția)