avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masuri preventive...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masuri preventive...

Inpotriva Ordonantei procurorului privind prelungirea masuri obligatiei de a nu parasi localitatea, am formulat plingere la organul competent, respectiv tribunal.
Conform art. 140 ind. 2 alin 6 cpp. ,tribunalul a respins plingerea ca nefondata.
Incheierea nu a fost inca comunicata...
Am formulat recurs inpotriva incheieri...asa cum am aratat ,necomunicata inca, urmand ca motivarea recursului sa fie facuta dupa ce iau la cunostinta de continutul incheieri.
Deja au trecut 30 zile de formularea recursului si nu am nici un raspuns si nici incheierea ,care a fost data cu mai bine de 30 zile nu a fost comunicata...
Ce pot face ,pentru ca masurile preventive sunt dispuse in continuare de procuror iar eu sunt privat de drepturi in continuare???
Cui ma adresez....!!!
ati fost la arhiva instantei sa vedeti daca incheierea a fost redactata? tot acolo veti putea afla daca recursul dvs a fost inregistrat - daca l-ati trimis prin posta este posibil sa se fi pierdut.
Ati fost prezent in sala la pronuntare ?
Nu ,nu am fost prezent in sala,la arhiva am sunat si mi sa dat nr. incheieri ,spunand ca aceasta este la redactat...???:-/
Mergeti la instanta si acoperiti viciul necomunicarii,prin comunicare(inmanare personal) de la biroul de executari penale sau de la grefierul care a participat in sedinta.
In mod norma fara a se face dovada comunicarii dosarul nu poate fi trimis nici in recurs,pentru ca nu rezulta faptul ca partea a luat la cunostinta de continutul incheierii
nu ati fost prezent nici la dezbateri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare sentinta george84 george84 sunt parte intr-un proces penal ce se desfasoara in paralel cu un proces de daune(civil).Doamna grefiera mi-a spus ca redactarea sentintei dureaza 3 ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar cedo aleale88 aleale88 buna ziua imi ziceti va rog termenul pentru depunerea plingeri la cedo cit mai avem timp ?la inalta curte pronuntarea a fost in 18 martie 2013 si daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie in anulare - luarea la cunostinta inseamna comunicarea minutei sau expunerii? eusaisapte eusaisapte Luarea la cunostinta inseamna comunicarea minutei sau expunerii? CPP Art. 428 - Termenul de introducere a contestatiei in anulare (1) Contestatia in ... (vezi toată discuția)