avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... terminare cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

terminare cic

Buna ziua! In 08.05.2011 mi se termina concediul de crestere copil. Din surse neoficiale am auzit ca firma la care lucrez si-a suspendat activitatea, neprimind nici o instintare in scris. Intrebarile mele sunt :
1) cum pot sa aflu daca intr-adevar are activitatea suspendata?
2) nu trebuia sa ma instinteze si pe mine cineva print-o hartie de situatia firmei din anul 2009 si pana acum?
3) ce pot sa fac din punct de vedere juridic sau legal, daca toti cei care lucrau la aceasta firma au fost angajati pe alta firma si mie ca si contabil sef mi s-a desfintat postul?
In speranta unui raspuns, va multumesc anticipat, Ofelia din Deva!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:52, 19 Ianuarie 2011
va pot defiinta postul dar daca desfiintarea nu e efectiva iar concedierea nu are o cauza reala si serioasa ii puteti da in judecata.Consultati un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil pana la 2 ani deea.18 deea.18 Popate fi defiintat postul unui salariat aflat in concediu pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani? Daca da, poate fi ales cu prioritate postul sau? Ce ... (vezi toată discuția)
Consecinte angajator concediere conf. art. 65, alin.1 paulabratila paulabratila Buna ziua, as dori sa stiu care sunt consecintele la care este supus angajatorul, daca concediaza un angajat in baza Legii 53/2003, art. 65, alin.1. Stiam ... (vezi toată discuția)
Desfintarea locului de munca ! coruta coruta Lucrez la o societate cu contract de munca pe perioada nedeterminata, pe functia -sef birou-.In luna aprilie ac. m-am imbolnavit si am beneficiat de concediu ... (vezi toată discuția)