avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... va rog sa ma ajutati este vorba despre un copil abuzat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

va rog sa ma ajutati este vorba despre un copil abuzat

buna ziua. am facut o sesizare scrisa la protectia copilului in speta este vorba despre fiul meu in varsta de un an si sase luni acesta a fost dus de catre sotia mea la diferite petreceri pe raza judetului.... decand nu ma locuieste la mine ....sotia mea fiind o mama imorala ia facut poze fiului meu in timp ce o persoana adulta il obliga pe minor sa consume tutun deasemenea in alta poza copilul se joaca intr-o vanita cu apa murdara copilul fiind pe jumatate dezbracat, ud cu spuma pe el in urma sesizarii facute de mine am primit si un nr de inregistrare .....sotia mea a fost audiata si sa ea a recunoscut ca a facut aceste fotografi.... dar domnu de la protectia copilului a spus ca nu imi da un raspuns scris decat prin instanta. va rog respectos sa imi spuneti daca procedeaza corect cei de la protectia copilului si de ce nu imi poate da un raspuns scris. exista pe rol ordonanta presedentiala si deasemenea actiune de divort in ambele am cerut custodia fiului meu care in momentul de fata locuieste intr-un apartament cu doua camere plin de mucegai si un miros puternic de iegrasie in care locuiesc sase persoane
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
ContSters187565, utilizator
va multumesc pentru raspunsul promt pe care mi-lati dat .....dar totusi din moment ce eu personal am depus sesizarea si binenteles am nr de inregistrare de ce trebuie sa il cer prin instanta.? am editat putin speta depusa pe site de mine
Legea prevede un termen in care trebuie sa va raspunda,respectiv 30 zile.
ciprianionut a scris:

... de ce nu imi poate da un raspuns scris. ...

Nu inteleg la ce va foloseste raspunsul in scris.
De ce nu mergeti sa luati copilul daca traieste in conditiile astea mizere?
Actionati si nu mai asteptati raspunsuri scrise de la birocrati.
nu pot deoarece ea a bagat cu o zi inaintea mea ordonanta presedentialala in care a avut castig de cauza pe motiv ca il alapteaza desi nu este adevarat eu initial am fost sa aman pana la uramatorul termen pe motiv ca nu am primit citatie si sa-mi angajez un avocat dar instanta mi-a respins dandui ei castig de cauza binenteles ca am facut recurs
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2011
ContSters187565, utilizator
Despre ce instantele vorbit daca este un abuz de minor, doar procurori si instantele penale sunt competente. Si poate ca este e adevarate probleme, ca sa nu cumva s-a decretat secret.

Alte discuții în legătură

Mama la care i-a fost luat copilul cezar_bn cezar_bn buna seara am si eu o intrebare daca cineva ma poate ajuta. Am o amica care sta in concubinaj cu cineva, necasatorita..au impreuna un baietel de 2 anisori dar ... (vezi toată discuția)
Sechestrare minor???????????? suciumariust suciumariust sotia a parasit domiciliu conugal cu un minor ce drepturi legale am eu ca tata????????????????? (vezi toată discuția)
Cum pot obtine acte de la o institutie publica? Ela74 Ela74 Sunt in divort cu fosta sotie. Aceasta a castigat copilul prin Ordonanta Presedentiala provizoriu in luna august, deoarece procesul de divort si custodie este ... (vezi toată discuția)