avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cuantumul pensiei militare recalculate, diminuat la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cuantumul pensiei militare recalculate, diminuat la jumatate

va rog mult sa ma ajutati cu o indrumare: daca un pensionar militar care a trimis acea adeverinta de venit si i-avenit noua decizie si pensia redusa la jumatate.( din ce am inteles eu noua pensie nu i-a fost calculata in baza acelei adeverinte) m-ai poate face contestatie?daca da ma puteti indruma asupra unui model ? eu i-am gasit modelul acela care circula pe net ...apare pe acesta pagina [ link extern ] .
indiferent de raspuns va multumesc anticipat !

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/con...
Cel mai recent răspuns: cata_strophik2010 , utilizator 18:57, 20 Ianuarie 2011
Sunt pensionar de urmas dupa tatal meu, fost ofiter PCTF .Lista cu venituri a venit cu intarziere pe 10 ianuarie.Cererea de aflare a veniturilor am depus-o pe 24 sept.2010.Am depus contestatie la decizia de recalculare pentru a fi sigur ca pensia imi va fi recalculata pe baza veniturilor tatalui meu.Modelul de contestatie si alte informatii utile le gasiti pe site-ul plano 10.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie militara george0908 george0908 In luna ianuarie 2011 am primit de la Casa de Pensii a M.A.I.o decizie de recalculare a pensiei militare din oficiu luindu-se in calcul salariul mediu brut pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie pensie militara orhideeaflorina orhideeaflorina Mama mea are pensie militara de urmas. Nu am depus cerere de recalculare pentru ca adeverinta de venit data de Centrul militar era o bataie de joc si am ... (vezi toată discuția)
Pensionare damian oana damian oana Buna ziua Va rog sa imi spuneti ce este mai avantajos intre: - pensionare la limita de varsta plus angajat in continuare si dupa cat timp se face ... (vezi toată discuția)