avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REFERITOR BONURI DE MASA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REFERITOR BONURI DE MASA

Tichetele de masa "Piknic Tichet" primite pe luna decembrie fiind valabile pe toata perioada anului 2011 nu mai sunt primite la nici o unitate comerciala. Ce trebuie sa fac si cui trebuie sa ma adresez pentru recuperarea valorii lor, pentru ca s-au si impozitat la firma angajatoare. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: kokutza , utilizator 13:26, 20 Ianuarie 2011
Daca pe ele scrie ca sunt valabile pe anul 2011 cum sa nu le primeasca??? Sunati la firma de la care aveti tichetele. Dar sigur nu sunt valabile 31 decembrie 2010?
Sigur sunt valabile pe toata perioada anului 2011, doar ca societatea autorizata care le-a emis a dat faliment. Cum pot recupera valoarea acestora? Angajatorul care le-a dat angajatilor nu are nici o raspundere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pana cand pot fi folosite sumele încărcate pe cardul electronic ... Vl75Al Vl75Al Pana cand pot fi folosite sumele încărcate pe cardul electronic de tichete de masa alimentat ultima data în octombrie 2020?Menționez ca mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Tichete de masã danr danr Bună ziua Pentru o firmă, microintreprindere, impozit pe venit, neplătitoare de TVA, tichetele de masă sunt deductibile fiscal? Mulţumesc. (vezi toată discuția)
Tichete de masa danutza-dana danutza-dana Va rog sa-mi spuneti daca mi-am dat demisia conf art 55/lit b pe 23 08 2011,dar contractul de munca mi-a fost inchis incepand cu data de 31 08 2011,mai pot ... (vezi toată discuția)