avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pana cand pot fi folosite sumele încărcate pe cardul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pana cand pot fi folosite sumele încărcate pe cardul electronic ...

Pana cand pot fi folosite sumele încărcate pe cardul electronic de tichete de masa alimentat ultima data în octombrie 2020?Menționez ca mi s-a spus ca soldul a expirat. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 02:58, 16 Noiembrie 2021

Biletul de valoare, cu excepția tichetului de masă, este valabil un an de la data emiterii pe suport hârtie, respectiv de la data alimentării pentru biletul emis pe suport electronic, fără a se înțelege că aceasta este perioada de valabilitate a suportului electronic.

Tichetul de masă este valabil în anul calendaristic în care a fost emis, cu excepția tichetului emis în perioada 1 noiembrie - 31 decembrie, care poate fi utilizat până la data de 31 decembrie a anului următor.
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, 2 carduri electronice ederned, din ambele au fost ... Demiurgull Demiurgull Buna ziua, 2 carduri electronice ederned, din ambele au fost retrase 500 lei motivatia: expirata suma de bani. Cum este posibil asa ceva? Pot sa dau in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă ... MagdaR MagdaR Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă cu ceva timp au fost retrase 2 sume fără nici o notificare cu toate că mai folosisem cardul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tichetele de vacanta din 2019 impreuna cu cele din ... Inado Inado Buna ziua, tichetele de vacanta din 2019 impreuna cu cele din 2020 au fost puse in format electronic, pe card. In aceasta situatie, suma totala de pe card ... (vezi toată discuția)