Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

publicare in monitorul oficial HG prima casa 2011

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti in cat timp se va publica in monitorul oficial HG privind programul prima casa 2011. Aceasta a fost adoptata pe data de 19.01.2011.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: marianamahu , utilizator 15:59, 30 Ianuarie 2011
A fost publicata HG pt programul prima casa pe 24 ian.
Avnad in vedere aparitia acestei GH se poate considera ca bancile pot acorda credite?
Da, bancile accepta dosare , dar ca sa poata fi trimise catre fondul de garantare trebuie ca ARB sa semneze in numele bancilor conventia cu fondul privind prog prima casa, anul trecut a durat 10 zile de la publicarea HG in monitorul oficial. Probabil ca saptamana viitoare se vor putea trimite cele aprobate catre fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare parti comune Cristina_Ion Cristina_Ion Buna ziua, In imobilul in care am cumparat un apartament prin Prima Casa se vinde uscatoria (parte comuna) si banca prin care am luat creditul mi-a cerut un ... (vezi toată discuția)
Legea 110 oana803 oana803 Mai este valabila legea 110/2013? Legea aceea pentru despagubire pe teren/casa luate abuziv de catre comunisti? Multumesc (vezi toată discuția)
Programul prima casa - cum se aplica? AngelaSimina AngelaSimina Buna ziua, A aparut aceasta stire ieri: http://www.antena3.ro/economic/imobiliare/guvernul-a-adoptat-programul-prima-casa_71955.html Va rog nu inteleg ... (vezi toată discuția)