avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenirea in activitate dupa concediu postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenirea in activitate dupa concediu postnatal

Buna ziua, va adresez si eu urmatoarea intrebarea. Este permis urmatorul demers: dupa perioada concediului postnatal sa revin in activitate timp de 2 luni si dupa aceea sa intru in concediu crestere copil? Care sunt demersurile legale?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:05, 20 Ianuarie 2011
1. Nu e vorba de concediu postnatal ci de CCC.
2. CCC si indemnizatia aferenta pot fi suspendate de fiecare data cand obtineti venituri impozabile din salarii, activitati independente sau activitati agricole.
3. In momentul in care nu mai obtineti aceste venituri puteti reveni in CCC si sa primiti indemnizatia aferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie, calcul indemnizatie s.a. ContSters119266 ContSters119266 Buna ziua. Am un copil nascut in 26 oct 2011. Am revenit la lucru in 01. 07.2012, deci teoretic as beneficia de stimulentul de insertie pana in oct. 2013, ... (vezi toată discuția)
Sarcina pe perioada ctr munca determinat silviamaria79 silviamaria79 Buna ziua!Ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea problema? Sunt angajata pe \"perioada determinata pana la revenirea titularului din CIC\" - concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatii nou-nascuti tysy tysy Buna ziua,am autorizatie PFA din 14 iulie 2011,am divortat si astept sa nasc din zi in zi.Va rog sa-mi spuneti de ce indemnizatii pt copil pot beneficia si ... (vezi toată discuția)