avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Student anul II - doresc efectuarea unui stagiu de ...
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Student anul II - doresc efectuarea unui stagiu de practica

Buna ziua,

Sunt student anul II la Universitatea Spiru Haret, Facultatea Drept, si as dori sa efectuez stagiul de practica. Mentionez ca doresc sa lucrez in orice ramura a acestui domeniu, fiind de altfel nerabdator sa fac cunostinta cu partea practica a acestei meserii.

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 14:11, 11 Aprilie 2008
Daca te intereseaza Bacaul cauta-ma pe mail
Ultima modificare: Vineri, 11 Aprilie 2008
Romică Stoica, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Practica specialitate Ileana24 Ileana24 Sunt studenta in anul III la Universitatea \"Spiru Haret\", Facultatea de Drept, si trebuie sa fac practica de specialitate. Problema este ca nu am gasit unde ... (vezi toată discuția)
Loc de munca in domeniul juridic mihaela dinca mihaela dinca Buna ziua! Numele meu este Mihaela Dinca,sunt din Bucuresti,am 29 ani,in prag de licenta la Facultatea de Drept si Administratie Publica (Universitatea Spiru ... (vezi toată discuția)