avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ce sa fac?
Discuție deschisă în Executare silită

ce sa fac?

Buna..acum trei ani o prietena din alt judet ma rugat sa caut o casa de vanzare in zona clujului...am facut un contractat prestari servici cu o ag.imobiliara.....golega mea nu-i placut ce am cautat,asa ca am renuntat....dar...acum sint dat in judecata de agentia imobiliara la neplata comisionului,pt o casa pe care eu nu am cumparato,....intre timp m-am casatorit cu aceea colega,care avea casa cumparata de parintii ei.....CE SA FAC?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:06, 21 Ianuarie 2011
marius1965 a scris:

Buna..acum trei ani o prietena din alt judet ma rugat sa caut o casa de vanzare in zona clujului...am facut un contractat prestari servici cu o ag.imobiliara.....golega mea nu-i placut ce am cautat,asa ca am renuntat....dar...acum sint dat in judecata de agentia imobiliara la neplata comisionului,pt o casa pe care eu nu am cumparato,....intre timp m-am casatorit cu aceea colega,care avea casa cumparata de parintii ei.....CE SA FAC?

Depinde de clauzele contractuale din contractul pe care l-ati semnat.
Daca aceasta solicitare din partea agentiei imobiliare este neconforma contractului semnat, puteti sa va formulati apararile cu privire la netemeinicia pretentiilor acesteia.
Contactati un avocat, prezentati inscrisurile si veti primi indrumare concreta.
daca nu ati incheiat nicio tranzactie prin agentie, nu datorati comision

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! comision agenție imobiliară ContSters418212 ContSters418212 Bună ziua, Suntem un tânăr cuplu de 25-26 de ani.Am muncit o perioada în străinătate și am decis sa ne întoarcem în tara sa achiziționam o ... (vezi toată discuția)
Contract intermediere imobiliara abuziv Mihai Pasare Mihai Pasare Buna ziua, Dorind sa cumpar un apartament am sunat la diverse anunturi de pe site urile cu imobiliare. Am stabilit o intalnire cu o persoana de la o agentie ... (vezi toată discuția)
Comision la antecontract Lmps2016 Lmps2016 Buna ziua, Am folosit serviciile unei agentii imobiliare. Am vazut apartamentul, am stabilit o intalnire la notar, am semnat un antecontract si am platit un ... (vezi toată discuția)