avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Greseala in incheierea de intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Greseala in incheierea de intabulare

Buna seara. Va rog sa-mi dati un sfat: sunt in curs de a achizitiona un apartament si cand am vazut incheierea de intabulare mi-am dat seama ca la mentionarea actelor in baza carora s-a intabulat, la contractul de construire e gresita data incheierii acestuia ( adica 20.07.1981 in loc de 25.01.1982). Notarul la care urmeaza sa se faca vanzarea a zis ca nu e nici o problema ca mie mi se va intabula corect. Ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: Irina Carina , Alte profesii 20:53, 20 Ianuarie 2011
se poate face indreptare a erorii materiale gratuit si cu termen de o zi . nu sunt probleme. Poteti discuta si cu cei de la cartea funciara pe a va convinge.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa parinteasca barta_andras barta_andras buna ziua, am mostenit o casa construita de catre parintii mei dar care figura in acte pe numele strabunicului meu asa ca intabularea a trebuit sa o fac ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu o greseala in numele cumparatorului mariana26 mariana26 Buna seara Va rog sa i.mi raspundeti si mie la aceasta intrebare. In 2004 am vindut apartamentul nepoatei mele si dupa atita timp ne.am dat seama ca numele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor, ma numesc nicola alexandru, ieri am cumparat ... Nicola Alexandru Nicola Alexandru Buna ziua tuturor, ma numesc Nicola Alexandru, ieri am cumparat un apartament, s-a facut contractul de vanzare cumparare si cand am ajuns acasa am observat ca ... (vezi toată discuția)