avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 24 ianuarie - zi libera?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

24 ianuarie - zi libera?

Buna dimineata ! In privinta zilei de 24 ianuarie , ca si zi libera , stiti decizia definitiva ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:36, 21 Ianuarie 2011
:offtopic: Interventie moderator
Potrivit Regulamnetului de postare pct.3.1. înainte de a deschide un topic nou, este recomandat sa urmezi etapele descrise în continuare:
- apelati la functia de cautare a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat si sa gasiti deja raspunsul;

- daca aveti posibilitatea si rabdarea necesara, cititi mai multe discutii legate (chiar si vag) de subiectul pe care intentionezi sa-l deschideti; s-ar putea sa gasiti raspunsul în alta discutie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cautati si care nu apare la cautare.

In speta, discutiile despre aceasta data s-au purtat pe acest forum unde s-a explicat ca ziua de 24 ianuarie este zi lucratoare.
www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna carmenstan carmenstan Perioada de concediu medical [b]afecteaza[/b] durata concediului de odihna? Multumesc \\"Dreptul intern respectiv, art. 145 alin. (2) din Codul muncii , ... (vezi toată discuția)
Imputernicire ridicare salariu rrobert rrobert Imputernicirea scrisă pe care o dau sotului meu pentru a-mi ridica drepturile salariale trebuie autentificata la notariat sau este suficient sa fie semnata ... (vezi toată discuția)
Divor Larisa adela Vasile Larisa adela Vasile mama unei prietene vrea sa divorteze.dar nu ar vrea sa fie prezenta la divort.se pote judeca in lipsa?cat timp poate sa dureze?cum se vor imparti bunurile?ei ... (vezi toată discuția)