avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Imputernicire ridicare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Imputernicire ridicare salariu

Imputernicirea scrisă pe care o dau sotului meu pentru a-mi ridica drepturile salariale trebuie autentificata la notariat sau este suficient sa fie semnata de mine si sotul meu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 24 Iulie 2013
Vedeti discutia de mai jos , pornita tot de dvs cu acelasi subiect :
www.avocatnet.ro/content/for...

p.s. Din Regulamentul de postare in Forum
3.1. Înainte de a deschide un topic nou, este recomandat sa urmezi etapele descrise în continuare:
- apeleaza la functia de cautare a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat si sa gasesti deja raspunsul;
- daca ai posibilitatea si rabdarea necesara, citeste mai multe discutii legate (chiar si vag) de subiectul pe care intentionezi sa-l deschizi; s-ar putea sa gasesti raspunsul în alta discutie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cauti si care nu apare la cautare
- daca ai cautat si nu ai gasit raspunsul la intrebarea ta, deschide un topic nou - nu posta intr-unul deschis de altcineva, intrebarea ta va fi stearsa pentru ca nu are legatura cu ce intrebarea initiatorului subiectului.

.....

3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.


====

Prin urmare, acest topic se va inchide si va invit sa urmariti raspunsurile primite pe topicul de mai sus deschis de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil - venituri din uk si romania Victor Neghiuc Victor Neghiuc Buna ziua, Sotia mea a lucrat in UK angajata fiind pe o perioada de 4 ani, iar in ultimele 3 luni in Romania. Mentionez ca ea este insarcinata in luna 9-a ... (vezi toată discuția)