avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
LIVE, ACUM ESG în România: Reglementări și implementarea practică a cerințelor de raportare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calcul salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calcul salariu

Buna ziua,
As dori sa aflu noul salariu pe 2011 si incadrarea mea va fi de sef centru sau de inspector principal I S?. In prezent sunt sef centru la un centru de copii si sunt incadrat ca inspector principal I S , spor conditii deosebite de munca 50%, o vechime de 13 ani si indemnizatie de conducere 30%.

Alte discuții în legătură

Stabilire salariu cam1258 cam1258 Buna ziua. Va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea situatie: Cum stabilesc salariu de incadrare in cazul unui functionar public, care dupa sustinerea ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public de conducere elenacapricorn elenacapricorn A mai aflat cineva,ceva despre promovarea sau salarizarea functionrilor publici cu functie de conducere? Cazul meu: -functionar public de conducere-sef ... (vezi toată discuția)
Promovare pe functie de conducere elenacapricorn elenacapricorn SUNT FUNCTIONAR PUBLIC,RESPECTIV SEF BIROU IMPOZITE SI TAXE LOCALE INTR/O PRIMARIE. AM ABSOLVIT FACULTATEA IN ANUL 2004. AM FOST INCADRATA PE FUNCTIA DE ... (vezi toată discuția)