avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot beneficia de CCC daca :
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot beneficia de CCC daca :

sunt angajata din sept 2010 cu un contract de munk de 2ore/zi si pe langa asta mai am un contract civil din sept 2009. am dreptul la concediu prenatal in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 23:27, 21 Ianuarie 2011
Ca sa beneviciati de indemnizatia crestere copil trebuie sa fi obtinut venituri impozabile un an inainte de data nasterii copilului.
Da beneficiati de concediu prenatal la locul unde aveti contractul de munca cu 2 ore pe zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea maternitatii 2011 ramona coras ramona coras buna ziua, sunt angajata la 2 firme la una cu 8 ore si la celalta cu 2ore. urmeaza sa nasc in iunie2011 si am o nelamurire: ca sa pot beneficia de concediul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil gab. gab. sunt angajat din 07.03.2009, sotia naste in jur de 05.02.2010. dupa lege martie2009 e considerata luna intreaga(am mai mult de jumatate lucrata) iar ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce sa fac...!!! sorina5 sorina5 sunt insarcinata...am o luna jumatate si nu stiu ce sa fac .....lucrez cu contract de munk din luna aprilie...contract la 4 ore...preschimbat la opt ore in ... (vezi toată discuția)