mam casatorit la varsta de 17 ani constransa de situatie pentru ca am crescut la o fundatie si aveam o sora mai mica , mi sa spus ca daca nu ma casatoresc cu el vom fii aruncate in strada , eu ne avand unde sa merg cu sora mea mai mica care era la scoala am hotarat sa accept. mam casatorit si am ramas insarcinata , am nascut o fetitau am primit nici un ajutor de la el nici moral nici fizic 3 luni de zile fetita nu a dormit noaptea , nu am primit nici un ajutor. apoi dupa un an jumatate am nascut un baietel . eram tot in incinta fundatiei la care si lucram , a aparut un conflict intre sef si sotul meu dupa care am plecat in oradea , dupa cateva luni a plecat in anglia sa lucreze pentru noi .timp de 6 luni dupa plecarea lui nu nea trimis nici un ajutor financiar, dupa aceea a trimis bani cand credea el de cuviinta si cat credea el ca este suficient pt noi desi nu era , supravietuiam foarte greu . el a venit de vreo 3 sau 4 ori in tara spunandum sa plecam , eu nul mai iubeam si iam spus ca vrea sa divortez din momentul in care lam convins ca chear vb serios na mai trimis nici un ban de aproape 8 luni .
asi dorii sa imi spuneti va rog ce sanse credeti ca am sa castig ambi copii in divort
Beneficiati de asistenta juridica gratuita.
Si puteti face solicitare pentru scutirea de la plata taxei de timbru privind actiunea de divort.
Nu va mai ramane decat sa dovediti lipsa de ajutor a sotului si afectiunea acestuia.
Cu siguranta veti obtine copii.Succes.
Divort
anka.b
cumnata mea vrea sa divorteze deoarece sotul e plecat in Italia de 3ani,in acest timp nu a fost deloc in tara, si acesta are chiar o amanta in Italia.Au ... (vezi toată discuția)
Divort
raz74
Suntem casatoriti de 5 ani,avem un baietel de 11 luni .Ea din Bacau eu din Predeal.nu ne mai intelegem de o perioada nu din motive extraconjugale, sa zicem ... (vezi toată discuția)