avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este posibila schimbarea furnizorului de gaz?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este posibila schimbarea furnizorului de gaz?

Acest mesaj este o completare la subiectul referitor la posibilitatea de a schimba furnizorul de energie electrica.
Asadar da, este posibila schimbarea furnizorului de gaz .Eu insami am facut acest lucru recent.
Nu a fost necesar sa schimb tevi,conducte, contor.Am reziliat contractul cu vechiul furnizor si am incheiat altul cu noul furnizor in conditii avantajoase(pret mai mic).Am devenit consumator eligibil.Platesc lunar exact cantitatea consumata si nu cea estimata(8 luni pe an) precum la vechiul furnizor.Sper ca in curand sa schimb furnizorul si la energie electrica.Deci, se poate.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:53, 22 Ianuarie 2011
Interventie moderator
Am inchis acest subiect deoarece el a fost discutat de curand, abordat exhaustiv si in privinta energiei electrice si in privinta gazelor.
La intrebarea daca "Se poate schimba furnizorul de....", s-a raspuns documentat in final: "Da, se poate".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil sa ne alegem furnizorul de energie electrica? Adriantot Adriantot Am gasit urmatoarea informatie pe site-ul http://www.eon-energie.ro/ro/despre-energie/legislatie/ [quot]În conformitate cu prevederile Directivei 54/2003 a ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna mai exact: "caldura parti comune" ? stanciu4444 stanciu4444 Ce inseamna mai exact: \"caldura parti comune\" la plata intretinerii ? Eu inteleg ca sunt tevile de caldura care iti traverseaza apartamentul si caloriferele ... (vezi toată discuția)
Noua lege privind plata in rate a datoriilor la asociatie 202020 202020 Buna ziua, am auzit la tv ca parlamentul va adopta o lege prin care se va da posibilitatea platii datoriilor la asociatie prin furnizorul direct de servicii ... (vezi toată discuția)