buna, vreau sa intreb si eu,ceva... am 49 de ani,si nefiind insurat,stau in casa cu mama mea,si cu sora,care are un concubin.. sora mea de cind e cu el, toata ziua se cearta cu mine,tot mereu ma ameninta ca mi da una... (mentionez ca de si sint barbat,nu am dacat 60 kg,pe cand ea 95..). nu mi e frica,de ea...dar nu stiu ce sa fac? sa fac plangere la politie? multumesc
tocmai,ca nu ma pun cu ea... dar chiar daca sant barbat,nu pot suporta toata ziua scandalul... sau poate vrea sa ma provoace? cum degeaba merg la politie? adica sa merg unde? sau facem legea junglei?
Si daca mergeti la politie pt ce anume ati face plangere? Ca va ameninta ca va da una? V-am explicat ca fapta surorii dumneavoastra nu are un grad de pericol ridicat. Puteti merge la politie si sa ne anuntati ce au decis organele.
un scandal familial nu poate fi stopat de politie.Politia eventual ii da surorii dvs.o amenda,dar nu va poate da afara din casa pe nic unul daca amandoi aveti domiciliul legal acolo.Ii da amenda eventual si concubinului ca locuieste fara forme legale.Trebuie sa cautati sa vedeti ce o determina pe sora dvs. sa se manifeste astfel si sa aplanati conflictul.Si totusi pana la urma v-a lovit sau doar se cearta verbal cu dvs.???Daca va loveste mergeti la spital si obtineti certificat medico-legal pe baza caruia ulterior o dati in judecata si ii creti despagubiri.Da o sa va stie tot cartierul.Tinand cont ca sunteti frati ar fi bine sa dati la pace.
mersi mult.d voastra in final m ati lamurit. nu ma lovit... ca totusi,nu cred ca si permite... e cearta din cauza concubinului,care i umple capul,cu prostii. ar trebui sa l dau afara pe ala....