MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

andreea ravoniku 
	    	Avocat

andreea ravoniku 
	    	Avocat	    

doru anghel 
	    	Utilizator

doru anghel 
	    	Utilizator	    

flacara 
	    	Utilizator

flacara 
	    	Utilizator	    

doru anghel 
	    	Utilizator

doru anghel 
	    	Utilizator	    

mariana1234	                   

Buna ziua! As dori sa aflu si eu cat costa un divort la judecatorie in conditiile in care amandoi au ajuns la comun acord sa divorteze si nu au bunuri de ... (vezi toată discuția)
	                    mariana1234	                   

Buna ziua! As dori sa aflu si eu cat costa un divort la judecatorie in conditiile in care amandoi au ajuns la comun acord sa divorteze si nu au bunuri de ... (vezi toată discuția)

Marius Nou	                   

Va rog sa imi spuneti care e cea mai rapida posibilitate de a divorta cu acordul partilor. Nu avem copii, nu avem bunuri comune. Suntem casatoriti de 9 ... (vezi toată discuția)
	                    Marius Nou	                   

Va rog sa imi spuneti care e cea mai rapida posibilitate de a divorta cu acordul partilor. Nu avem copii, nu avem bunuri comune. Suntem casatoriti de 9 ... (vezi toată discuția)

bbv_040270	                   

ACTUALMENTE SUNT IN SOMAJ SI DORESC SA DIVORTEZ CIT MAI IEFTIN CU PUTINTA. CUM PROCEDEZ? (vezi toată discuția)
	                    bbv_040270	                   

ACTUALMENTE SUNT IN SOMAJ SI DORESC SA DIVORTEZ CIT MAI IEFTIN CU PUTINTA. CUM PROCEDEZ? (vezi toată discuția)