avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor!

Daca prietena mea are 8 luni lucrate si 6 luni cu jumate de norma adica sunt in paralel ia indemnizatia pentru copil?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 21:57, 15 Aprilie 2008
Va rog totusi sa incercati sa faceti o adresa scrisa la Directia Muncii si veti vedea ce vi se va raspunde.
Directia Muncii nu are nicio legatura. Pentru indemnizatie se face cerere la primarie, in care se anexeaza documentele doveditoare pentru plata impozitului.
Directia muncii are legatura ;) Primaria transmite dosarul directiei teritoriale, care emite decizia de admitere sau respingere a cererii.
Dar raspunsul la intrebare este negativ. Nu poate beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil pana la 2 ani, neindeplinindu-se conditia obtinerii de venituri profesionale supuse impozitarii 12 luni anterioare datei nasterii copilului.

Pt.bioenergeta: CIM in timp partial da aceleasi drepturi (din acest pct.de vedere) ca cel cu norma intreaga, iar indemnizatia este in suma fixa de 600 ron.:yes:
Ultima modificare: Marți, 15 Aprilie 2008
tana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cati bani primesc pentru concediul de crestere a copilului? cosmi24 cosmi24 buna ziua... lucrez cu jumatate de norma si as vrea sa stiu daca mai beneficiez de cei 600 lei pentru cresterea copilului. (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt cresterea copilului clara112 clara112 Buna ziua! Sunt insarcinata in 8 saptamani si am cim partial de 4 ore. Lucrez la actualul loc de munca de la 01.03.2009; anterior am lucrat cu norma intreaga ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt crestere copil pana la 2 ani simona.elisa simona.elisa buna ziua, as vrea sa stiu daca indemnizatia pt cresterea copilului pana la 2 ani imi va fi acordata cei 600 ron , daca am lucrat 12 luni, dar nu norma ... (vezi toată discuția)