Bajinaru Ramona 
	    	Utilizator

Bajinaru Ramona 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 vioviod	                   

Sunt incepatoare si ma confrunt cu o situatie la care nu ma pricep: 
Am o S.C. cu asociat unic , neplatitoare TVA ,platitoare impozit pe profit, ... (vezi toată discuția)
	                    vioviod	                   

Sunt incepatoare si ma confrunt cu o situatie la care nu ma pricep: 
Am o S.C. cu asociat unic , neplatitoare TVA ,platitoare impozit pe profit, ... (vezi toată discuția)

Cristina Vasile	                   

Imi puteti spune daca in anul 2007 am avut pierdere contabila( ct.117), cand pot sa o acopar daca in 2008 am avut profit? La sf. anului 2008 sau la inceputul ... (vezi toată discuția)
	                    Cristina Vasile	                   

Imi puteti spune daca in anul 2007 am avut pierdere contabila( ct.117), cand pot sa o acopar daca in 2008 am avut profit? La sf. anului 2008 sau la inceputul ... (vezi toată discuția)

claudiaP	                   

Buna ziua,
Care este suma care s epoate repartiz aca dividende la un SRL?
Soldul contului  121 este SFC=52.126,19 lei, iar soldul contului este ... (vezi toată discuția)
	                    claudiaP	                   

Buna ziua,
Care este suma care s epoate repartiz aca dividende la un SRL?
Soldul contului  121 este SFC=52.126,19 lei, iar soldul contului este ... (vezi toată discuția)