avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... functionar public- expert in diferite proiecte pentru ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

functionar public- expert in diferite proiecte pentru accesarea fondurilor europene ?

buna ziua sunt un functionar public la o primarie din judetul Gorj si ma ocup de tot ce tine de proiectele europene : identificare , depunere , implementare ...
intrebarea mea este urmatoare :
pot detine functii remunerate de expert in proiecte implementate de alte primarii ?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: aeveronica , utilizator 12:02, 27 Ianuarie 2011
Responsabil proiect da, insa "Expert proiect" ar trebui sa aveti o diploma de expert, in acest sens (ex: expert Contabil
Nu ar fi un conflict de interese?ma gandesc si eu..
buna ziua
va multumesc pt raspuns
ca responsabil proiect pot fi platit ?
eu stiu ca functionarii publici nu pot detine alte functii si nu pot desfasura alte activitati, remunerate sau neremunerate ...

am citit putin si art. 52 din Legea nr. 330/2009, stipuleaza ca „functionarii publici pot exercita functii sau activitati in domeniul didactic, al cercetarii stiintifice, al creatiei literar-artistice si in alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt in legatura directa sau indirecta cu atributiile exercitate ca functionar public potrivit fisei postului.

acum eu numai de asta ma ocup la servici fonduri structurale #-o

poate ma luminati putin
va multumesc
Daca in atributiile Dvs de serviciu intra doar aceste activitati pe fonduri structurale, inseamna doar ca va indepliniti obligatiile de serviciu, pentru care sunteti remunerat conform contractului incheiat cu institutia al carei angajat sunteti.
Daca in atributiile Dvs de serviciu intra doar aceste activitati pe fonduri structurale, inseamna doar ca va indepliniti obligatiile de serviciu, pentru care sunteti remunerat conform contractului incheiat cu institutia al carei angajat sunteti.


e corect cea ce spuneti dar eu pot obtine venituri din alte proiecte depuse de alte unitati fie ca coordonator proiect fie ca expert daca ma incadrez binenteles ?
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Cumul de functii secretar unitate administrativ teritoriala aleko27 aleko27 Buna ziua, Secretarului de unitate administrativ teritorial, exercitand prin dispozitia Primarului functie publica de conducere de sef serviciu, prin cumul ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functionar public. Mada27 Mada27 Buna ziua. Sunt functionar public la o primarie de comuna de aproape 3 ani.In noiembrie 2014, mi a fost deschis un CIM pe o perioada de 6 luni ca si ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate presedinte sociatie locatari/functionar public VivieneV VivieneV Este incompatibil un functionar public care in exercitarea functiei se ocupa de acordare ajutoare energie termica dar este si presedinte asociatie proprietari? (vezi toată discuția)