avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violenta psihica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violenta psihica

Buna seara

Va rog, poate cineva sa imi spuna daca Romania extradeaza romani pentru caz de "violenta psihica in familie"? In Spania sunt acuzat pentru aceasta fapta, dar fara probe. Iar eu am probe (certificat medico-legal ca am fost batut de soacra si sotie aici in Romania). Interesante cazuri sunt in Spania, ca de exemplu:::::::::
[ link extern ] #!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:19, 25 Ianuarie 2011
In Romania nu este ca in Spania.
VIOLENTELE PSIHICE nu sunt luate in seama.
Dar in cazul dvs. e vorba de violente fizice.
Nici acestea nu se iau in seama decat daca e vorba de infractiuni grave,cum ar fi tentativa de omor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tari cu care romania nu are tratate de extradare bagobond bagobond Poate cineva sa-mi dea o lista (sau cateva exemple) de tari cu care Romania nu are tratate de extradare? Gen Siria? Asta inseamna ca aici ,si daca esti ... (vezi toată discuția)
Foarte urgent! amenintari cu moartea! catalinc1966 catalinc1966 va rog f mult sa ma indrumati intr-o privinta: o colega de serviciu e in mare belea...fostul sot (cu probleme psihice, a mai facut inchisoare in trecut pt ca ... (vezi toată discuția)
Am fost agresata fizic si am nevoie de un sfat !!!! o_simpla_fata o_simpla_fata Buna ziua sunt impreuna cu sotul meu de 6 ani iar de 5 ani locuim impreuna cu mama sa de care am fost agresata fizic in urma cu 30 de zile(mentionez ca nu este ... (vezi toată discuția)