avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce inseamna \"Fundatii\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce inseamna "Fundatii"

Buna ziua, am o rugaminte :

Am un raport de expertiza tehnica la o casa in cazul unui partaj.

Iar la elemente constructive am ceva ce nu inteleg prea bine :

- regim de inaltime P+M = parter plus mansarda

- fundatii : nu are = cum adica nu are fundatie?? sau se refera la altceva?

Problema este ca s-a facut contestatie ca nu a luat in calcul si fundatia. Termenul de "Fundatii" la ce se refera? La fundatia casei? Cum poate fi facuta o casa fara fundatie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: catalucan , utilizator 09:46, 25 Ianuarie 2011
Sunt imobile fara fundatii, construite direct. Dar daca Dvs stiti ca imobilul la care faceti referire are fundatie, asteptati rezultatul contestatiei. Succes!
Imobilul este mare, parter+mansarda, nici nu se pune problema sa nu aiba fundatie. Nu stiu cum de a putut mentiona acest lucru, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru casa Ionut D Ionut D Buna ziua. Doresc sa cumpar o casa dar sant probleme in acte. Planul de amplasament corespunde cu ce este in teren( S+P+M+E)dar nu corespunde cu cf si cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie ilegala alicexxv alicexxv Problema mea este urmatoarea: in spatele casei mele care este pe hotar si are un singur nivel se construieste un bloc pe calcan care nu respecta normele ... (vezi toată discuția)
Am construit o casa a cărei autorizație de construire d+p+2e ... mirve mirve Am construit o casa a cărei autorizație de construire D+P+2E a expirat în 2011, iar in timpul construirii am facut podul mai inalt decat era in proiect. ... (vezi toată discuția)